در حال خواندن
مسوولیت حقوقی سیم‌کارت دانش با والدین است
0

در حالی که وزیر آموزش و پرورش توزیع سیم‌کارت در مدارس را کار درستی ندانسته، مدیرعامل همراه اول در خصوص بار حقوقی سیم‌کارت‌هایی که به نام دانش‌آموز و زیر سن قانونی سند می‌خورند، اطمینان خاطر داد.
نود آی سی تی – وحید صدوقی در پاسخ به این سؤال که وزیر آموزش و پرورش توزیع سیم‌کارت‌های “دانش” همراه اول را در مدارس، بدون هماهنگی عنوان کرده و این برنامه را لغو شده دانسته گفت: توزیع این سیم کارت‌ها بدون هماهنگی وزارت آموزش و پرورش نبوده بلکه با هماهنگی این وزارتخانه انجام شده است.
مدیرعامل همراه اول افزود: وزیر آموزش و پرورش چنین مطلبی را اعلام نکرده‌ است.
وی عنوان کرد: سیم کارت دانش براساس طرحی با مدیرکل قرآنی وزارت آموزش و پرورش و مشاور وزیر بوده است که پس از انجام هماهنگی، قرارداد امضا شده و همراه اول طبق آن طرح قبول کرده که حامی این طرح باشد.
صدوقی افزود: این طرح امکانات بسیار خوبی برای استفاده از نرم‌افزار قرآنی و آموزش قرآن، برای دانش آموزان ایجاد می‌کند.
مدیرعامل همراه اول در پاسخ به این سوال که به این ترتیب اجرای این طرح ادامه خواهد یافت، گفت: در خصوص این طرح نظرات متفاوتی مطرح می‌شود؛ اما فعلا تمام محموله ۱۲ میلیونی DVD قرآنی تحویل وزارت خانه شده و در حال توزیع در مدارس است.
صدوقی در پاسخ به این سوال که آیا این سیم‌کارت‌ها تنها به نام دانش‌‌آموز سند می‌خورد، گفت:‌ در هر صورت در خصوص سند خوردن سیم‌کارت به نام افراد، قوانین و مقررات رعایت شده است.
وی افزود: در این موضوع، تمام قوانین و شرایط لازم که سیم‌کارت می‌تواند به نام فرد سند بخورد، رعایت شده و اگر سن فرد، قابل انتقال نباشد، سیم‌کارت به نام والدین سند می‌خورد.
وی عنوان کرد: در روش کار پیش بینی شده که قوانین و مقررات از جمله ارایه کارت ملی و کد ملی رعایت شود.
گفتنی است، روابط عمومی همراه اول در توضیح بیشتر این موضوع، گفت: در طرح توزیع سیم‌کارت‌ دانش بین دانش‌آموزان، در مدرسه یک کارت به دانش‌آموز داده می‌شود؛ دانش‌آموز باید به همراه ولی خود، با به همراه داشتن این کارت و مدارک معتبر شناسایی خود و ولی، به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی همراه اول مراجعه کند؛ در دفتر خدمات ارتباطی، با تحویل کارت، به رایگان یک سیم‌کارت به نام دانش‌آموز سند خورده و تحویل داده می‌شود و مدارک سیم‌کارت‌ دانش‌آموز با مسوولیت ولی توسط ولی دانش‌آموز امضا می‌شود.
به این ترتیب سیم‌کارت‌های دانش به نام دانش آموز سند می‌ِخورند؛ اما پیش از آن، ولی دانش‌آموز مسوولیت حقوقی آن را بر عهده گرفته است.
منبع: خبرگزاری فارس
 
 
 
 
 
 

درباره نویسنده
عبدالله افتاده

ارسال یک نظر