در حال خواندن
حق امتیاز پروانه اپراتور فیبرنوری ۵۰ میلیارد تومان تعیین شد
0

پروانه ایجاد و بهره برداری از شبکه‌های انتقال داده نوری و اتصال دسترسی کاربران از طریق شبکه فیبرنوری به زودی صادر می‌شود و به گفته معاون سازمان تنظیم مقررات اپراتور فیبرنوری کشور تا یک سال آینده باید فاز نخست اتصال منازل به شبکه فیبرنوری را اجرایی کند.
نود آی سی تی – اصول حاکم بر پروانه ایجاد و بهره برداری از شبکه های انتقال داده نوری و دسترسی کاربران به اینترنت با استفاده از فیبرنوری در جلسات ۱۳۰ و ۱۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسید و موافقتنامه ایجاد این شبکه میان سازمان تنظیم مقررات و نمایندگان شرکت خدماتی ارتباطی و الکترونیکی ایرانیان نت امضاء شد.
براین اساس سازمان صدا و سیما، شهرداری، وزارت دفاع، بنیاد مستضعفان و شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان اعضای کنسرسیوم ایرانیان نت و مالک اپراتور چهارم ارتباطات کشور انتخاب شدند.
لطف الله سبوحی، معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد آخرین وضعیت پروژه فیبرنوری منازل و زمان تحویل ضمانت نامه پرداخت حق الامتیاز این پروژه گفت: اصول کلی این پروژه در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده و پس از تحویل ضمانت نامه پرداخت حق الامتیاز، پروانه آغاز به کار این پروژه صادر خواهد ‌شد.
وی با بیان اینکه کنسرسیوم ایرانیان نت باید مبلغ ۵۰ میلیارد تومان را به عنوان حق الامتیاز پروانه پرداخت کند تا این قرارداد شکل اجرایی به خود گیرد، ادامه داد: براساس ابلاغیه‌ای که به کنسرسیوم ایرانیان نت ارایه شده است این اپراتور باید ضمانت نامه‌ای برای پرداخت حق الامتیاز پروانه ارایه دهد تا پروانه فعالیت صادر شود و پس از حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ صدور پروانه زمان خواهد داشت تا نسبت به پرداخت مبلغ حق‌الامتیاز آن اقدام کند.
سبوحی با بیان اینکه این موضوع به کنسرسیوم ایرانیان نت ابلاغ شده و به زودی این اپراتور ضمانت نامه لازم را ارایه می‌دهد، گفت: پس از این مرحله پروانه فعالیت صادر می‌شود و تعهدات اجرایی و مالی پروانه نیز از این تاریخ مورد محاسبه قرار می گیرد.
معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به زمان بندی درنظر گرفته شده برای پروژه اتصال منازل به شبکه فیبرنوری و تعهدات اجرایی آن تاکید کرد: این اپراتور از زمان لازم الاجرا شدن پروانه که همان زمان پرداخت حق امتیاز است به مدت یک سال زمان دارد که شبکه خود را راه‌اندازی کند و از سال دوم فعالیت خود، باید واگذاری‌ها را آغاز و نسبت به ارایه سرویس به کاربران اقدام کند.
سبوحی با اشاره به تعهدات اجرایی این اپراتور برای دایری پورت‌های فیبرنوری گفت: اپراتور فیبرنوری ملزم است که در سال دوم فعالیت خود یک میلیون پورت پرسرعت، در سال سوم سه میلیون پورت و تا پایان سال هشتم تعداد ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار پورت فیبرنوری برای اتصال منازل به اینترنت پرسرعت منصوب کند.
وی با بیان اینکه برای این اپراتور نیز دوره حفاظت قائل شده ایم و در مدت زمان ایجاد این شبکه پروانه مشابه ای صادر نخواهد شد، گفت: اما برای ارایه خدمات روی این شبکه محدودیتی وجود نخواهد داشت و ارایه خدمات، انحصار این اپراتور نخواهد بود؛ به این معنی که اپراتورها و شرکت‌های دیگر هم می‌توانند در قالب قرارداد حق استفاده از این شبکه، خدمات خود را روی آن ارایه کنند.
به گزارش مهر، منظور از پورت دسترسی، امکان ایجاد دسترسی به اینترنت برای کاربر نهایی با حداقل سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه و قابل توسعه تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه است.

درباره نویسنده
عبدالله افتاده

ارسال یک نظر