در حال خواندن
تصاویری از جدیدترین گجت پوشیدنی/ ساعت حلقه ای به جای ساعت مچی
0

یک گروه از طراحان گجتهای پوشیدنی اقدام به راه اندازی ستادی برای جمع کردن بودجه ساخت حلقه ای کرده اند که دور انگشت کاربر کارکرد ساعت را دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، به رغم این که در دوره ای زندگی می کنیم که همه ما دارای تلفن همراه هستیم و بسیاری از اوقات زمان را با ساعت تلفن خود در نظر می گیریم اما هنوز هم توجه به ساعت و داشتن ساعت میان مردم از بین نرفته است. هنوز هم تقاضای قابل توجهی برای نوآوری های بازار ساعت وجود دارد و حتی ساعتهای گرانقیمت فروش خاص خود را دارند، ساعت حلقه ای نیز راه خود را به این عرصه باز خواهد کرد.
همانطور که نام این گجت نشان می دهد، ساعت حلقه ای، ساعتی است که برخلاف تمام ساعتها که به دور مچ دست بسته می شوند، می توان آن را به عنوان یک حلقه به دور انگشت استفاد کرد. این حلقه در سال ۲۰۱۱ توسط گوستاو سزیکزای به عنوان بخشی از یک مسابقه طراحی شده بود که طی آن محصولاتی به نمایش گذاشته شد که ساختشان در آن زمان غیر ممکن بود اما این امکان وجود داشت که ظرف ۱۰ سال آینده ساخته شوند. اکنون با گذشت تنها دو سال از این ایده ساعت حلقه ای راه خود را به برای واقعی شدن و قرار گرفتن در بازار باز کرده است.

محصول نهایی یک حلقه از جنس فولاد مقاوم به زنگ است که دارای یک حلقه داخلی و یک حلقه خارجی است. حلقه خارجی دارای سه نوار متمایز است. حلقه بالایی دارای نشانه های ۲۴ ساعت، حلقه دوم دارای نشانه های دقیقه و حلقه سوم دارای نشانه های ثانیه است که به سرعت می گذرد.
حلقه روی دست کاربر در حالت بی حرکت قرار می گیرد، مگر این که وی حلقه خارجی را بچرخاند تا ساعت خود را تنظیم کند، ارقام ساعت با نور ال ایی دی روشن می شوند. این امر استفاده از باطری را در کمترین حدخود نگاه می دارد. چرا که باطری این گجت تنها دو ساعت دوام می آورد و پس از آن باید آن را با پد شارژی بی سیم Qi شارژ کرد. باطری این ساعت حلقه ای دارای طول عمر سه ساله بوده و قابل تعویض نیست.

استاندارد Qi یک استاندارد برای انتقال بی سیم الکتریسیته بوده که یکی از کاربردهای آن شارژ بی سیم گجت ها است. پد شارژر به عنوان فرستنده یک میدان الکتریکی متغیر با زمان با یک فرکانس مشخص تولید می کند که این میدان، انرژی الکترومغناطیسی را به گجت القا می کند و زمینه شارژ باطری را فراهم می کند.
تیم طراح ساعت حلقه ای برای تولید انبوه این گجت پوشیدنی نیازمند جمع کردن بودجه ای معادل ۲۸۷ هزار دلار است که در صورت عملی شدن آن این حلقه با قیمت ۱۹۵ دلار در بریتانیا به فروش می رسد و تاریخ فروش نخستین نمونه ها آوریل ۲۰۱۴ ( اردیبهشت ۹۳) اعلام شده است.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر