در حال خواندن
دیپلماسی توییتری
0

پایان هفته گذشته به لطف وزیر امور خارجه دولت جدید، نه فقط کاربران ایرانی در توییتر بلکه کاربران خارجی هم شگفت زده شدند. روز پنج‌شنبه هنگامی که محمدجواد ظریف عید یهودیان را در صفحه توییتر خود تبریک گفت، ایرانی‌های توییتر در حالی که ذوق زده شده بودند، ناباورانه چشم به واکنش کاربران خارجی دوختند. جالب‌ترین واکنش را یک دختر آمریکایی داشت که منجر به گفت‌و‌گوی توییتر بین وزیر امور خارجه کشورمان و وی شد. این گفت‌وگوی کوتاه توییتری مورد توجه رسانه‌های خارجی قرار گرفت و از سوی کاربران توییتر در ایران نیز از آن استقبال شد.
بهار ادیبان
گفت‌وگوی ظریف  JZarif@ و   sfpelosi @ از زمانی آغاز شد که وزیر امور خارجه کشورمان به انگلیسی توییت کرد: روش هشانا مبارک! این در حالی است که همان روز توییت مشابهی در صفحه دکتر حسن روحانی منتشر شد: روابط عمومی ریاست جمهوری آغاز سال نو کلیمیان را به هم‌وطنان عزیز کلیمی تبریک گفت. اما چند ساعت بعد خبری روی سایت‌های داخلی قرار گرفت که حضور دکترحسن روحانی در توییتر را تکذیب کرد. این در حالی است که از زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری این صفحه Rouhani_ir @در توییتر فعال است و از سوی کاربران به صورت جدی پیگیری می‌شود. کریستین پلوسی، دختر رهبر حزب دمکرات در مجلس نمایندگان آمریکا در پاسخ به پیام تبریک محمدجواد ظریف با تشکر از وی نوشت که سال نو یهودیان در صورتی دلچسب‌تر خواهد شد که ایران دست از انکار هولوکاست بردارد. محمدجواد ظریف پس از ساعاتی پاسخ این توییت را این‌گونه داد: «ایران هرگز هولوکاست را انکار نکرده است. مردی که تصور می‌شد هولوکاست را انکار کرده، اکنون رفته است». جمله‌ای که تا لحظه نگارش این گزارش بیش از ۸۰۰ بار باز توییت و بیش از ۹۰۰ بار فیو شده است. اما فقط این موضوع نبود که نظر بیشتر کاربران توییتر را در سراسر جهان به خود جلب کرد. گفت‌و‌گوی وزیر امور خارجه کشورمان با کاربران توییتر پیرامون سلاح هسته‌ای و وضعیت سوریه در فیس‌بوک نیز ماجرا را داغ کرد. محمدجواد ظریف روز پنج‌شنبه کاربران توییتر را به صفحه فیس‌بوک خود دعوت کرد تا نظرش را درباره سوریه و وضعیتش بخوانند. وی در صفحه فیس‌بوکش به سوال اکثر کاربران در مورد سلاح‌های هسته‌ای و وضعیت سوریه پاسخ داد. بین این داستان‌های داغ توییتری، کند شدن سرعت اینترنت و نارضایتی  کاربران از این وضعیت گم شد.
منبع: فناوران

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر