در حال خواندن
اینتل برنامه هایش برای تولید چیپ های ۷ نانومتری را تشریح می کند
0

اینتل قصد دارد برنامه های آتی خود در زمینه ی توسعه و تولید پردازنده ها مبتنی بر تکنولوژی های ۱۴، ۱۰ و ۷ نانومتری را در کنفرانس امسال ISSCC به صورت کامل تشریح نماید.

در حالیکه قرار است عمده ی ارائه ی این شرکت در کنفرانس مذکور پیرامون چیپ های تولیدی فعلیش با تکنولوژی ۱۴ نانومتری باشد، در مورد برنامه ها و نقشه راه اینتل به منظور رسیدن به تکنولوژی های ۱۰ و ۷ نانومتری در سال های پیش رو نیز توضیحاتی ارائه خواهد شد.
نود آی سی تی – در حال حاضر ما به محصولات ۱۴ نانومتری اینتل دسترسی داریم و می توانیم از آنها بهره بگیریم، اما برای دستیابی به تولیدات ۱۰ نانومتری آن باید حداقل تا اوایل سال ۲۰۱۷ منتظر بمانیم.حرکت خط تولیدهای اینتل از ۱۴ نانومتر به سمت ۱۰ نانومتر پروسه ای بسیار دشوار محسوب می شود، زیرا این شرکت باید راهی برای گنجاندن تکنولوژی های آتی و در حال توسعه اش در چیپ هایی کوچک تر و سبک تر از آنچه امروز در دست ساخت دارد بیابد.اما آنچه موضوع را جذاب تر می کند این است که در آینده کمپانی مورد بحث قرار است حتی به سمت محصولات ۷ نانومتری برود. اینتل می گوید برای ساخت چیپ هایی تا این حد کوچک، نیاز دارد تا از مواد اولیه جدیدی به غیر از سیلیکون بهره گیرد. در همین راستا برخی گزارش ها حکایت از این دارند که شرکت یاد شده ممکن است به سراغ نیمه رساناهای ترکیبی مانند آرسنید ایندیوم گالیوم (InGaAs) برود، هر چند که خود آنها تا کنون حاضر نشده در رابطه با این موضوعی توضیحی را به رسانه ها ارائه دهند.اما به یقین از هر ماده ای که در چیپ های آتی اینتل استفاده شود، ابتدا این هدف در نظر گرفته خواهد شد که مصرف محصولات آینده کاهش یابد و قابلیت ها و توانایی های بیشتری نیز به آنها افزوده شود.علاوه بر این موارد شرکت مورد بحث سعی دارد در مسیر رسیدن به چیپ های هفت نانومتری کماکان قانون مور را نیز حفظ نمیاد. این قانون اولین بار توسط گوردون مور بنیانگذار اینتل در سال ۱۹۶۵ مطرح گشت و بر اساس آن گفته می شود هر ۲۴ ماه تعداد ترانزیستورهای موجود روی یک چیپست با مساحت ثابت، به طور تقریبی دو برابر خواهد شد.غول دنیای تراشه ها برای ارائه چیپ های ۱۴ نانومتری خود با چند ماهی تاخیر مواجه گشت که این مسئله سبب دردسرهای بسیاری برای تولید کنندگان سخت افزاری در سراسر دنیا شد، Mark Bohr مدیر اجرایی کمپانی مذکور وعده داده تا مشکلاتی که سبب این امر شده را در جریان کنفرانس ISSCC 2015 به صورت کامل تشریح کند.همچنین این شرکت گفته تمام تلاش خود را خواهد کرد تا عرضه ی محصولات ۱۰ نانومتری اش با هیچ نوع تاخیری روبرو نشوند، ضمن اینکه خروجی خط تولید اولیه راه اندازی شده برای چیپ های یاد شده ۵۰ درصد نسبت به خط تولید چیپ های ۱۴ نانومتری کنونی سریع تر بوده است.اینکه حرکت به سمت تکنولوژی ۷ نانومتری می تواند بر روی تولیدات مبتنی بر موبایل این شرکت اثر بگذارد؟ و یا اولین محصولات در همین رابطه که از موادی به غیر از سیلیکون در پروسه ی تولید بهره می برند ابتدا برای تبلت ها و لپ تاپ عرضه خواهند شد؟ سئوالاتی هستند که پاسخ آنها هنوز مشخص نیست و باید منتظر بمانیم تا گذشت زمان جوابی مناسب را برای آنها مطرح نماید.

درباره نویسنده
عبدالله افتاده

ارسال یک نظر