در حال خواندن
پیشنهاد پلیس به وزارت جوانان برای ساماندهی سایت‌های همسریابی
3

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا به وزارت ورزش و جوانان پیشنهاد داد که سایت رسمی همسریابی را برای کاهش جرایم در این حوزه ایجاد کند.
سردار کمال هادیانفر در گفت‌وگو با خبرنگار«انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،در تشریح وضعیت ساماندهی سایت‌های همسریابی در کشور با اشاره به جلسات متعدد پلیس فتا با مسئولان وزارت ورزش و جوانان، گفت: باید ضرورت وجود این سایت‌ها در کشور از سوی نهادهای فرهنگی بررسی شود، چرا که پلیس مرجع تصمیم‌گیری نیست و باید مسئولان پاسخی مناسب در مورد چرایی فعالیت این سایت‌ها ارائه دهند.
 
وی با بیان اینکه برخی افراد براساس احساس نیازشان این سایت‌ها را ایجاد می‌کنند، گفت: نوعا این سایت‌ها مجرمانه است و افرادی که اقدام به ایجاد این سایت‌ها می‌کنند، اطلاعات زنان و مردان را اخذ و به نوعی از این فضا سوءاستفاده می‌کنند.
 
رییس پلیس فتای ناجا با بیان اینکه پلیس با افراد سودجو در زمینه سایت‌های همسریابی نظارت می‌کند، گفت: در برخی مواقع گردانندگان سایت‌ها پس از اخذ اطلاعات زنان و مردان، از آنها به بهانه‌های مختلف اخاذی می‌کنند.
 
هادیانفر با اشاره به جلسات متعدد این پلیس با وزارت ورزش و جوانان در مورد فعالیت سایت‌های همسریابی، گفت: ما از وزارت ورزش درخواست کرده‌ایم که سازمان متولی در این زمینه را مشخص کند.
 
وی با اشاره به پیشنهاد پلیس در مورد فعالیت سایت‌های همسریابی به وزارت ورزش و جوانان، گفت: پلیس پیشنهاد کرده که در صورت ضرورت، یک سایت مرجعی راه‌اندازی شود که جوانان و مردم علاقه‌مند که مایل به انتخاب فرد مورد نظرشان در این سایت‌ها هستند، بتوانند ثبت‌نام کنند و سایت رسمی با تمامی موضوعات و حواشی آن پشتیبانی شده و راه‌اندازی شود، در غیر این صورت پلیس آمادگی کامل دارد تا با این سایت‌ها که «هاستشان» داخل و خارج از کشور است، برخورد کند.
 
رییس پلیس فتای ناجا با بیان اینکه پلیس تاکنون برخوردهای مناسبی با گردانندگان این‌گونه سایت‌های غیرمجاز داشته است، گفت: گرداننده سایت به صورت قانونی اقدام به ثبت این سایت کرده و تخلفی نیز صورت نگرفته است که در این مورد باید سازمان شاکی وجود داشته باشد و لازم است که وزارت ورزش و جوانان به پلیس اعلام کند که از سایت مشخصی شاکی است تا پلیس نیز نسبت به برخورد و مسدودکردن سایت اقدام کند.
 
هادیانفر با بیان اینکه تاکنون پلیس با سایت‌هایی دارای شاکی خصوصی برخورد کرده است، گفت: سازمان متولی، در این زمینه وزارت جوانان است و باید متولی دقیق آن مشخص شود.
 
رییس پلیس فتای ناجا با اشاره به اینکه پلیس برابر وظایف ذاتی خود با جرم مشهود برخورد می‌کند، گفت: در این گونه سایت‌ها در ساختار کلی که نگاه می‌شود، جرمی مشاهده نمی‌شود و اساسا اگر قرار باشد عمل مجرمانه‌ای انجام بدهند، سعی می‌کنند که ظاهر سایت متناسب باشد.
 
وی با بیان اینکه برخی به طمع پول و مسائل اخلاقی و رفتاری، این سایت‌ها را ایجاد می‌کنند، گفت: زمانی که دستگاه‌های حاکمیتی عقب‌نشینی می‌کنند و وظایف خود را به درستی انجام نمی‌دهند، طبیعی است که عده‌ای سودجو از این فضا استفاده کرده و از افرادی که مایل به استفاده از این فضا هستند، اخاذی کنند.
 
هادیانفر به وزارت ورزش و جوانان بار دیگر توصیه کرد که متولی این سایت‌ها را مشخص کرده و سایتی مرجع با نماد اعتمادی مشخص کنند، چرا که اگر مردم بدانند یک سایت وابسته به دولت وجود دارد که حافظ اسرار محرمانه آنها است، می‌توانند به آن اطمینان کنند.

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.
  • ناشناس
    ۱۳۹۲-۱۲-۱۰ در ۰۱:۲۷

    بنظر من چندان تفاوتی نمیکند که همسر خود رو تو دانشگاه پیدا کنیم، یا توسط فردی به ما معرفی شود – یا تو پارک انتخاب کنیم ، یا اینکه در اینترنت با ایشان آشنا شویم .
    مهم این است که قبل از هر اقدامی ، به دقت در مورد فرد مورد نظر تحقیق کنیم تا از صحت اطلاعاتی که در مورد فرد در دست داریم اطمینان حاصل کنیم و همچنین به حد کافی شخص را برای انتخاب به عنوان شریک زندگی بشناسیم.
    به هر حال هرکسی چه در دنیای حقیقی (با درصد کم) و چه در دنیای مجازی (با درصد بالاتر) احتمال ادعای دروغین را دارد و احتمال دروغ هرچقدر هم که پایین باشد باید قبل از تصمیم به ازدواج کاملا مرتفع گردد چون ازدواج با چشم بسته به هیچ وجه منطقی نیست.
    پس باید چه با ایشان در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی آشنا شویم ، حتما نیاز است که در فضای حقیقی تحقیق کرده تا جای هیچ گونه شکی باقی نماند و بعد با خیال آسوده تصمیم به ازدواج بگیریم.

    بنده همسر خود را در یکی از این سایت ها که به نام سایت همسریابی شیدایی است پیدا نمودم و خیلی هم از زندگی خود راضی هستم چون پس از یافتن ایشان در سایت بصورت دقیق تحقیق کردم و مطمئن شدم که اولا مطالبی که ایشان درج کرده اند کذب نیست و ثانیا از نظر خانوادگی هم با خانواده من مطابقت دارند.
    اتفاقا چون سوالاتی که در حین ثبت نام در این سایت ها پرسیده میشود خیلی کاملتر از آنست که معمولا در جلسات خاستگاری و … پرسیده میشود ، فکر کنم اگر یک پرینت بگیریم و دونه دونه ادعاهای فرد رو بعد از بررسی در فضای حقیقی تیک بزنیم خیلی مطمئن تر میتونیم تصمیم بگیریم که فرد به درد ما میخورد یا نه.

  • ناشناس
    ۱۳۹۳-۰۱-۱۲ در ۰۳:۳۵

    البته این سایت راه اندازی و به صورت آزمایشی در تهران در حال انجام هست که نشانی آن
    hamsan.tebyan.net
    ,و نحوه ثبت نام در این سایت گفته شده http://2hamsan.tebyan.net/

  • ناشناس
    ۱۳۹۳-۰۱-۲۷ در ۰۱:۰۱

    من یه مدتی عضو این سایت بودم ولی متاسفانه اول به عنوان ازدواج میان بعد میگن باید دوست بتشیم یه رابطه خیلی نزدیک باهم داشته باشیم که من ترجیح دادم رابطمون بعد ازدواج باشه
    امیدوارم متوجه باشید که منظور از رابطه چی هست چون نمیشه واضه بیانش کرد 🙂

ارسال یک نظر