در حال خواندن
جبهه پایداری: احمدی نژاد دیگر صلاحیت ندارد
0

میپنا – رئیس جمهور بارها اعلام کرده که از انتقاد استقبال می‌کنیم یا استیضاح مشکلی ندارد، اما این‌که روندی که مجلس به آن اشکال وارد کرده دوباره ادامه داده شود چه معنایی دارد؟ این یعنی به نظر مجلس احترام نمی‌گذارید و مقاومت در برابر مجلس است. دولت باید پیام رأی عدم اعتماد به وزیر علوم را درک می‌کرد و در انتخاب خود اصلاح صورت می‌داد.
میپنا – سخنگوی جبهه پایداری گفت: احتمال دارد با دیگر اصولگرایان لیست مشترک بدهیم و تلاشمان این است که به سمت وحدت رفته و مشترکات را به هم نزدیک‌تر کنیم.به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام محمد ناصر سقای بی ریا صبح امروز (دوشنبه) در یک نشست خبری در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه اگر آقای احمدی نژاد بخواهد مجدداً فعالیت سیاسی بکند و کاندیدا شود، آیا جبهه پایداری بازهم از وی حمایت خواهد کرد یا خیر؟ گفت: آقای احمدی نژاد دیگر صلاحیت ندارد، بنابراین جبهه از وی هیچ حمایتی نمی کند.وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا احتمال دارد برای دهمین دوره انتخابات مجلس با سایر احزاب و گروه های اصولگرا لیست مشترک بدهید؟ افزود: بله، ما تلاش مان این است که به سمت وحدت برویم و اشتراکات را به هم نزدیک تر کنیم. اگر درصدی هم در این زمینه موفق باشیم، این وحدت شکل خواهد گرفت.سخنگوی جبهه پایداری در مورد نگاه جبهه متبوعش به فراکسیون رهروان مجلس نیز تصریح کرد: ما قبلا این را گفته ایم که گروه های مختلفی که ما آنها را اصولگرا می دانیم همچون دایره ای متحد المرکز هستند، بنابراین برخی ازاین گروه ها شعاعی نزدیکتر به مرکز و برخی دیگر دورتر هستند و برخی دیگر نیز عملکردشان به گونه ای است که حالت مرزی پیدا می کند.ناصر سقای بی‌ریا در پاسخ به سوالی مبنی بر واکنش جبهه پایداری نسبت به انتصاب محمدعلی نجفی به عنوان سرپرست وزارت علوم، اظهار کرد: این حق رئیس جمهور است که سرپرست تعیین کند و از نظر قانونی مشکلی ندارد، ولی می‌توان این تذکر را داد که از افرادی که یک بار محک خورده‌اند و از مجلس رأی اعتماد نگرفته‌اند بهتر است استفاده نشود و این کار خوشایندی نیست.وی ادامه داد: رئیس جمهور بارها اعلام کرده که از انتقاد استقبال می‌کنیم یا استیضاح مشکلی ندارد، اما این‌که روندی که مجلس به آن اشکال وارد کرده دوباره ادامه داده شود چه معنایی دارد؟ این یعنی به نظر مجلس احترام نمی‌گذارید و مقاومت در برابر مجلس است. دولت باید پیام رأی عدم اعتماد به وزیر علوم را درک می‌کرد و در انتخاب خود اصلاح صورت می‌داد.وی درباره استیضاح وزیر علوم و نقش اعضای جبهه پایداری در این استیضاح گفت: کلیت استیضاح به مجلس بازمی‌گردد و شما از سازوکارها مطلع هستید، شاید شروع‌کننده استیضاح افراد خاصی باشند، اما اکثریت رأی به عدم اعتماد به وزیر دادند و این مسأله منحصر به جبهه پایداری نبود. عزیزان دیگر اصولگرا هم معترض بودند و از ترکیب رأی‌دهندگان می‌توانید این مسأله را ببینید.سخنگوی جبهه پایداری تصریح کرد: درباره وزیر علوم چندین ماه کار کارشناسی صورت گرفت و حتی با پا درمیانی رئیس مجلس فرصت یک‌ماهه‌ای هم به او داده شد تا دغدغه‌های نمایندگان را پوشش دهد، اما این اتفاق نیفتاد و فضا به سمت استیضاح پیش رئیس جمهور فت. برای معرفی نفر بعد هم باید فردی انتخاب شود که ویژگی‌های منفی وزیر قبلی را نداشته باشد.سقای بی‌ریا در پاسخ به این سوال که آیا جبهه پایداری طرحی برای استیضاح سایر وزرا دارد یا خیر، تصریح کرد: این‌طور نیست که عده‌ای تصمیم بگیرند که مثلا” فلان وزیر را بیاندازند. اگر وزیری وظایف خود را درست انجام بدهد نمایندگان هم به او اعتماد می‌کنند. اما باید عملکرد وزرا مورد بررسی قرار گیرد و هر کس وظایفش را به خوبی انجام نمی‌دهد استیضاح شود یا نمایندگان از او سوال بپرسند. 

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر