در حال خواندن
رستورانی با جدیدترین تجهیزات فناوری
0

رستوران جدیدی در شهر کونشان چین با بیش از دوازه روبات و خدمه آشپز به مشتریان خود سرویس می دهد تا جزء رستوران هایی باشد که غذاهایش به سبک متفاوتی سرو می شوند.

نود آی سی تی – کارکنان مکانیکی این رستوران به مشتریان خوش آمد گفته و همانند سایر
رستوران ها، منوی رستوران را در اختیار مشتریان قرار داده سپس غذاهایی از
انواع گوشت تا سبزیجات را سرو می کنند.

“سانگ یوآنگ”، مدیر رستوران روباتی، در رابطه با ایده تاسیس چنین رستورانی
می گوید: “من این رستوران را به خاطر دخترم تاسیس کردم زیرا دخترم به
انجام کارهایی مانند آشپزی یا پذیرایی از مهمانان تمایلی نداشت به همین
دلیل من به فکر تاسیس چنین رستورانی افتادم.”

دو روبات نزدیک درب ورودی ایستاده و به مشتریان خوش آمد می گویند و چهار
روبات کوتاه قد نیز وظیفه ای مانند گارسون ها داشته و غذاها را برای
مشتریان سرو می کنند. در آشپزخانه نیز روبات هایی بزرگ با چشمانی قرمز
مشغول طبخ غذا هستند. بنا به گزارش منتشر شده در رسانه های چینی، قیمت هر
یک از این روبات ها بیش از ۴۰ هزار یوآن برابر با ۶.۵۰۰ دلار تخمین زده شده
است.

صاحب این رستوران می گوید: “قیمت هر یک از این روبات ها با حقوق سالانه یک
نیروی انسان برابری می کند. روبات های گارسون قادر به درک ۴۰ جمله روزانه
هستند. آنها مریض نمی شوند و به تعطیلات نیز نیازی ندارند و با شارژ می
توانند عملکرد بهتری داشته باشند.”

افزایش هزینه ها و همینطور حقوق نیروی کار در چین، کارفرمایان را به
استفاده از روبات ها تشویق کرده تا جایی که چین در سال گذشته نسبت به ژاپن و
در استفاده از روبات ها در مصارف صنعتی پیشی گرفته است.

این موضوع در حالی مطرح می شود که ژاپنی ها به مردمی روبات دوست مشهور شده
اند که در بسیاری از خانه ها یا اداره ها از حضور روبات ها استفاده می
کنند.
“یانگ لومی”، یکی از مشتریان این رستوران و مادر سه فرزند چینی معتقد است
:”غذاهایی که در این رستوران سرو می شوند همانند سایر رستوران ها هستند اما
با این تفاوت که توسط روبات ها سرو می شوند و برای کودکان و حتی بزرگسالان
جذاب هستند.”

“یوان یان”، یکی دیگر از مشتریان این رستوران می گوید: “من تاکنون یک روبات پیش خدمت ندیده بودم به راستی متعجب شدم.”

درباره نویسنده
عبداله افتاده
دانش آموخته رشته روابط عمومی الکترونیک هستم، به واسطه شرایط زندگی رشته‌های مختلف کاری را تجربه کردم، تا اینکه در سال 1380 با ورود به خبرگزاری ایرنا استان تهران به عنوان خبرنگار متوجه اشتیاق فراوان به این حرفه شدم. از آن زمان تاکنون نیز در رسانه‌های مختلف در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مشغول به فعالیت بوده‌ام. موجب خرسندی است اگر انتقادات، پیشنهادات و سوژه های خبری خود را از طریق کانال‌های ارتباطی زیر با من به اشتراک بگذارید.

ارسال یک نظر